Skab en baggrundshistorie til din bog eller spil

Er du ved at skrive en bog, eller lave et spil? Mangler du at kunne lave referencer til hvad der er sket for længe siden? Så er denne workshop for dig. 

Dig og en gruppe venner skaber historiske events, store slag, små vigtige rendezvous, og alt imellem.

Uanset genren, kan denne workshop hjælpe med din worldbuilding. Dig og dine venner bestemmer selv hvor vi bevæger os hen i løbet af dagen. Vi sætter lidt regler op inden vi starter for at holde historien på sporet, og du kan efterfølgende selv ændre ting så de passer endnu bedre til din bog.

Isbjerget under din bog

Når man læser en bog som er sat i en fiktionel verden, så er det fantastisk at fornemme at der ligger en historie bag den by eller verden den foregår i. At man som forfatter kan lægge små informationer ind i historien, som viser at den tid vi er i, ikke pludselig er dukket op, men er udviklet og har en historie bag sig. 

Når personerne i bogen refererer til Skyggekrigen, Rosenugen eller da Moseskoven brændte, så føler vi som læsere at der ligger nogle spændende historier der. De står på isbjerget, og kigger ned i vandet, og kan se at det er så meget større end bare det der står i bogen.

Vores trick, er at isbjerget er hult. Vi laver præcis nok referencer til at man får illusionen af at der er bind på bind af baggrundshistorie. Men i virkeligheden har vi lavet en skal som ser spændende ud, men som har begrænset indhold.

Info om worldbuilding workshoppen

  • Varighed: 4-6 Timer

  • Hvor: Hos dig. Vi skal bare bruge et rum med plads til alle omkring et bord.

  • Hvornår: Vi kan både spille i arbejdstiden, eller efter 16. Der er dog et mindre tillæg for aftenspil. 

  • Hvad: Vi har alt med til spillet. Vi sætter op, og pakker sammen. Du skal bare dukke op med dine venner og være klar til lidt nørdet sjov. 

  • Programmet: Først en kort intro til reglerne. Vi lærer hinanden at kende, og så går spillet i gang.

  • Spillere: Workshoppen fungerer bedst med 4-6 spillere. 

  • Lokation: Tilbydes kun i Danmark. Primære område er København og omegn (+50 km fra centrum), herudover vil der være et kørselstillæg + evt. broafgift.

Pris

Vi har sat prisen til under halv pris af vores normale kurser, da vi ved at forfattere ofte betaler ud af egen lomme. Vi vil nemlig gerne støtte, specielt nye, forfattere. Så prisen for en workshop er kun 1.995 + moms. 

Vil du booke, vide mere eller har du spørgsmål – så kontakt os på :
jesper@catapult.dk eller +45 53 503 506

Kan jeg ikke bare digte noget selv?

Det korte svar – jo.

Men, fordelen ved en worldbuilding workshop er at du har flere personer, der bygger på hvad hinanden siger, indenfor nogle regler der giver et godt flow til historien. Bid for bid, bygger vi perioder i historien, og fylder på med hændelser, og rollespiller enkelt situationer. Vi ser hvordan historien flyder fra gode til dårlige tider, og til sidst har du en lang række referencer til din bog eller dit spil.  

HUSK! Du behøver ikke forberede noget.

Deltagerne skal ikke forberede noget til spillet. Reglerne vil blive forklaret på dagen. Man skal bare dukke op og føle sig eventyrlysten. 

Et team af eventyrere omkring et bord

Team event med D&D

Har du eller dine kolleger lyst til at prøve kræfter med at spille Dungeons and Dragons? Så tjek vores Team event med D&D. En 2-3 timers event hvor i kommer på en fantastisk rejse sammen.